Relatiegeschenken

December is bij uitstek een maand waarin u een blijk van waardering kunt uitspreken naar uw personeel of relaties. Relatiegeschenken met kaas zijn een origineel en verrukkelijk cadeau om te geven. Ook is het geven van een kerstpakket of eindejaarspakket een goede manier om uw personeel te verrassen of aan uw relaties een visitekaartje af te geven van uw bedrijf of organisatie, als blijk van waardering.

25 jaar ervaring

Ook dit jaar bieden wij ons weer aan als leverancier voor uw relatiegeschenken. Met grote zorg en vakkundigheid willen wij u helpen om een handgemaakt kerstpakket naar uw wensen samen te stellen. Dankzij onze ervaring van ruim 25 jaar bent u bij ons aan het juiste adres.

Relatiegeschenken met kaas, wijn, noten en chocolade

U kunt bij ons kiezen uit een groot assortiment artikelen: op kleur, op thema of welke variatie u ook wenst. Van winter tot brocante, van steigerhout look tot streekproduct. Bijna alles is mogelijk voor elk budget mits u tijdig bestelt. Hoe eerder hoe beter!

Kom langs voor een persoonlijk gesprek

We nodigen u hartelijk uit voor een persoonlijk gesprek bij ons in de winkel of we komen bij u langs om alle mogelijkheden te bekijken en door te spreken. Vanaf de bestelling tot en met de aflevering bent u verzekerd van een correcte service.